Reparaties

REPARATIES

Wat kan ik eventueel voor u repararen?

Ik kan volledige reparaties uitvoeren aan uw computer en uw notebook. Zowel hardware als software matige reparaties worden met uiterste precisie gedaan. Dit gaat vanaf het volledig opbouwen van een nieuw systeem tot het repareren van onderdelen die stuk zijn gegaan.

In overleg met u wordt bekeken wat er voor u op dat moment de juiste keuze is om uw systeem weer goed te laten lopen. Dit kan met het vangen van de defecte onderdelen volledig nieuw te vervangen, of te vervangen met tweedehandse goede onderdelen. Die keuze is geheel aan u.

Ook kunnen we een afspraak maken over de prijs die de reparatie in totaal mag kosten. Hierin zijn veel mogelijkheden toe te passen.

Ook zijn er vaak problemen met de software. Kan er iets zijn misgegaan met een update, of per ongeluk de verkeerde bestanden verwijdert. Ook dat is op te lossen en kan vaak het besturingsprogramma opnieuw geïnstalleerd worden zonder dat u alle belangrijke bestanden verliest. Het kan ook zijn dat u dupe bent geworden van een virus attack. Dan moet op een goede manier de virus volledig van het systeem verwijdert worden. Ook daarvoor bent u bij mij op het goede adres.

Ook kan veel tablets/Ipads door mij gerepareerd worden.

 

Is uw Samsung GSM op de hobbel en wilt u Android volledig opnieuw op uw toestel?

Ook dat kan ik voor u regelen met de orginele android versie die orgineel van Samsung op uw gsm hoort.

 

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op en dan kijken we samen wat voor u de beste opties zijn.