Webdesign

WEBDESIGN

Waarom een website?

Een website is in deze tijd het eerste waar een mens tegenwoordig gaat zoeken. Het internet is inmiddels volledig in het leven van ons mensen geïntegreerd, we internetten 24/7 met onze smartphones, tablets, computer of notebook. Steeds meer mensen gebruiken  google om te zoeken naar specifieke producten e.d.

Zodra u een website heeft is dat het eerste contact tussen u en uw klanten. Hierop kunnen de klanten vaak al een goede indruk krijgen van wat u te bieden heeft. Het is dus zeer belangrijk dat u een website heeft met de juiste informatie , maar ook dat de website een goede uitstraling heeft.

Ook uw huidige klanten zullen dan zeker ook vaker uw website bezoeken. Zo blijven ze op de hoogte van wat u te bieden heeft en welke producten u eventueel in uw assortiment heeft uitgebreid, welke diensten u verder aanbied, of om verdere informatie te verkrijgen.

Drie redenen om een website te hebben zijn:

1. Google

Het eerste wat mensen doen is googlen. Als u een website hebt die ook bekend is bij google dan wordt u beter en vlugger gevonden. Daarom is het zeker om goed vindbaar te zijn op het internet.

2. Presentatie

De presentatie is natuurlijk ook een heel belangrijke item. De uitstraling van de website geeft meteen een professionaliteit van u aan.

3. Duidelijkheid en toegankelijkheid

Mensen houden van gemakkelijk. Dat wil zeggen dat als ze iets zoeken, het ook gemakkelijk willen kunnen vinden. Om een tegenvoorbeeld te noemen is bijvoorbeeld als je een bedrijf belt. Tegenwoordig krijg je zo’n computergestuurd antwoordapparaat te horen en moet je een heel menu door en diverse opties intoetsen om dan uiteindelijk toch op de verkeerde afdeling van het bedrijf terecht te komen. Mensen haten dit, gooien kwaad de telefoon neer en bellen een ander bedrijf. Dit moet u dus niet met uw website hebben. U moet het gebruiksvriendelijk houden. Dat betekend: overzichtelijk, gemakkelijk in gebruik, en alle produkten gemakkelijk gecategoriseerd en zeer gemakkelijk te vinden. Dus rechtstreeks via een duidelijk menu rechtstreeks naar het gezochte artikel. Ook uw contactgegevens e.d. moeten duidelijk te vinden zijn. De volgende stap is dat de klant nieuwsgierig wordt en contact met u gaat opnemen.

Dit zijn toch 3 belangrijke redenen om het beginnen van een website te overwegen.

 

Ik kan bijvoorbeeld beginnende ondernemers, verenigingen e.d. op weg helpen met het maken/bouwen van een website en er eventueel adviezen geven.

Ik heb zelf wel ervaring met het al oude en eerder bekende html, en verder heb ik ook gewerkt met magento en wordpress.

Een aantal websites waaraan ik een aandeel heb gehad en die nog online zijn o.a.:

Hejacom te Hoogeveen

Snackbar Ko te Hoogeveen

 

Neem vrijblijvend contact met me op om diverse opties te kunnen bespreken.